Vloertegels

Vloertegels hebben sjieke uitraling,er zijn tegels die warm of moder of strak voelen, wij zijn expert op het gebied van vloertegels,wij zijn continu op zoek naar trends en kwaliteit tegen betaalbare prijs,onze prijzen zijn laag in combinatie met vloerverwarming als een pakketprijs.

Tegenwoordig zijn er ook keramische vloertegels die niet te onderscheiden zijn van natuursteen.u weet immirs natuursteen onderhoud tot vergelijking met keramische tegels zijn moeilijker.Natuursteen als marmer met vele  kleurschakeringen is ook de mooiste als wat dan ook.Omdat marmer bestaat uit kalksteen is meer gevoeliger dan andere steen soorten,vuiligheid dringt sneller door dan andere steen soorten.

Graniet is wat sterkere steen soort,alleen de kelueren zijn veel drukker dan mamer soort vaak te veel gespikkeld,de donkere kleuren blijven identiek en veranderen weinig is kleur, de lichtere kleuren met aders kunnen velevarianten hebben onderling.

Keramiche tegels zijn zo mooi als natuursteen en sterk als keramische steen.Wij vertonen in onze showroom vele sootten vloertegels van klein tot groot en vele varianten in kleuren.

Een vloerverwarming is onmisbaar bij een vloertege.Tegels geleiden de warmte ook beter dan andere soorten vloerbedekking.

Meer over vloerverwarming>>>>